SJW’er

Ik ben laatst op Sargasso uitgemaakt voor SJW’er, ik moest de betreffende afkorting overigens googlen, naar aanleiding van mijn stukje over Kerstmis als een typisch Gutmenschenfeest dat juist door Gutmenschen-roepers in bescherming wordt genomen tegen – al dan niet vermeende – bedreiging met afschaffing ende teloorgang.

Voor de duidelijkheid: Social Justice Warrior is – net als Gutmensch – bedoeld als verwijt. Hoe dat ooit mogelijk is geworden, is een mysterie van ons geloof dat we maar blijmoedig moeten aanvaarden.

Nu ben ik nooit te beroerd om zout in de wonde te wrijven, dus hierbij nóg een bijdrage in het kader van het behoud van onze o zo bedreigde joods-christelijke cultuur.

U kunt hier tekenen.

Dit bericht werd geplaatst in Politiek, Samenleving en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op SJW’er

 1. Rob Alberts zegt:

  De petitie heb ik natuurlijk ondertekend!

  Binnenkort besteed ik ook op mijn blog aan deze aktie.

  Open en tolerante groet,

 2. mnb0 zegt:

  “Ik ben laatst op Sargasso uitgemaakt voor SJW’er,”
  Dat zegt u verkeerd. Dit moet zijn: ik kreeg laatst op Sargasso het (onbedoeld) compliment dat ik SJWer ben.
  Ook ik heb getekend. Als tegenprestatie wil ik uw toestemming om de aandacht te vestigen op artikel 25 van de Mensenrechten

  http://www.un.org/en/universal-declaration-human-rights/

  “Everyone has the right to a standard of living adequate for the health and well-being of himself and of his family, including ….. housing ”
  De Nldse regering – die dit beleid uitvoert namens ons, Nldse staatsburgers – pleegt systematisch een misdrijf en is daar naar verluidt herhaaldelijk door de VN op de vingers getikt door uitgeprocedeerde asielzoekers te dwingen op straat te slapen.

  http://wijzijnhier.org/who-we-are/

Reacties zijn gesloten.